top of page
TÁBOROK.png

Szerezd vissza az egészséged

egy paradicsomi helyen

Horvátország / Brac

IMG_7626.HEIC
08D14B84-A673-4522-820B-2FFFFF7DF336.JPEG

2023. 09.16.-09.23.
BRAC/HORVÁTORSZÁG

nap, 7 éjszaka

ÁR: ÉRDEKLŐDJ PRIVÁTBAN

2-4 fős apartmanok

Vega/Vegán étkezés

Rengeteg program

IMG_8239.JPG

Jó lenne néha csak úgy hátradőlni egy paradicsomi helyen, és teljesen kikapcsolni, ahelyett, hogy folyamatosan rohansz, idegeskedsz, stresszelsz, kimerült és türelmetlen vagy, eltávolodsz a párodtól, úgy érzed, összecsapnak a hullámok a fejed felett, de kitartasz és nyomod mindaddig, amíg az egészséged tönkre nem megy? 

 

Persze, igyekszel figyelni magadra, amennyire tudsz:

 

-eljársz heti 1-2 órát sportolni, 

-próbálsz követni valami diétát, 

-talán még arra is figyelsz, hogy a telefonod ne használd olyan sokat…

 

De vajon ez elég?

 

Az 1-2 óra sport vajmi keveset ér, hogy felszabadítsd a letapadt energiáidat, és adott esetben a -stresszhormonok negatív hatása következményeként- kitisztítsd a mellékvesédet. 

A folyamatos stressz, és/vagy idegesség adrenalint, az pedig magas vérnyomást eredményez, ami, ha hosszabb ideig fenn áll, szív- és érrendszeri betegségekhez vezethet, és igazoltan lerövidíti az életet.

 

De te ezt nem akarod! Ugye?!

 

Mégis folyton rohansz, helyesen étkezni alig tudsz, ha próbálsz is, hát az is rendszertelen, a legtöbb divatos “diéta” pedig többet rombol, mint használna. 

Pedig a mikro-, és makratápanyagok helyes kiválasztása, nagyban hozzájárul a stresszhoromonok semlegesítéséhez, és ez a gondosan megválasztott testmozgással megtámogatva már elég hatásos együttes. 

 

Vagy még ez is kevés? Hát mit kéne még tenned?

 

Életed nagyrészét a munkahelyeden, vagy otthon töltöd a családdal, és mindkettő (bár hasznos, és kellemes - jó esetben a munka is-) mégis nagyon sok energiádba kerül, nem beszélve arról, ha közben végig ott van a kezedben a telefon, ami már szinte elfogadott, ki nem mondott függőség lett. 

De most a te érdekedbe, mondjuk ki ezeket is...

 

Valódi minőségi “Én-időd” alig van. 

Az idegrendszered folyton ki van téve a teljesítménykényszernek, legyen az egy leadandó projekt, vagy a gyerkőc következő házi zsúrja.

Vagy akár a családi nyaralás, ami szintén folyamatos készenlétet igényelt, hiszen menni kell, mindent megnézni, enni amennyit bírsz, programot szervezni, autót bérelni, vagy ha barátokkal voltál, akkor végeláthatatlan bulik, tömény alkohol, és a nyaralásnak már vége is, alig vártad, hogy aludj egyet a kispárnáddal otthon. 

 

Így nem lehet pihenni, sem feltöltődni rendesen…

 

És puff,  itt is vagyunk, itt  a nyár vége, kezdődik a szeptemberi hajtás, iskola szezon, felkészülés a karácsonyi időszakra, azt hitted kipihened magad, de valójában fáradtabb vagy mint az év bármelyik részében. 

Az ördögi kör egyre fárasztóbb…

 

 

 

Érdemes ezt tovább pörgetned?

 

Nyilván nem! És ha bölcs vagy, hamarabb lépsz egyet önmagad, és az egészséged felé, megállsz egy pillanatra, és átgondolod mi a teendő?

 

Segítek egy picit:

 

Dőlj hátra nyugodtan, és képzeld el, hogy egy varázslatos tengerparton vagy, kikapcsolsz mindent,  és rábízod az irányítást egy tanult, tudatos szakemberre, aki több mint egy évtizede azzal foglalkozik, hogy emberek életét jobbá, és egészségesebbé tegye.

 

Segít neked abban, hogy valóban pihenj, hogy relaxálhass a természet feltöltő energiájában, elmerülj a hűs tenger hullámzó áramlataiban, olykor céltalanul lebegj, ellazulj, miközben gondosan, termelőktől vásárolt finom, friss ételekkel kényezteted a kimerült szervezeted. 

Végre pihensz, de ez már minőségi pihenés barátom, és közben egyszerre tanulhatsz is életmódváltó praktikákat, miközben csendben, észrevétlenül tisztulsz minden szinten.

 

Képzeld el, hogy egy képzett specialista, kezelésbe veszi az elgyengült izületeidet, kimerült izmaidat is, és a több ezer éves tradicionális Hatha jóga ászanáival, és a modern mozgáskultúra technikáival vegyítve, egy összeállított edzéstervvel feltámaszt téged a hamvaidból, átmozgatja bemerevedett izületeited, miközben megismerkedhetsz a különböző légzéstechnikák testre, szellemre, és lélekre gyakorolt pozitív, stresszoldó, fiziológiai hatásaival. 

És ezt a rengeteg gyakorlati tudást még haza is viszed.

 

De még itt vagy a tengerparton, ne rohanj annyira haza…;)

 

Elviszlek mezitláb erdőfürdőzni, ami egy régi japán technika (Sinrin Joku), és a keretein belül a béta agyhullámokon felülkerekedve (vagy inkább alul), elmerülhetsz az alfahullám mély, meditatív, feltöltő állapotában, és megéled végre azt hogy megérkeztél. 

Itt vagy…és most…nincs ennél üdítőbb pillanat. 

 

Emellett pedig még a turista énedet is kielégítheted a helyi híres Blaca kolostor, és olíva múzeum látogatásával, a varázslatos öblök, és kis faluk felfedezésével, és a legszebb tengerpartok felkutatásával. 

 

Ha olyan ember vagy:

-aki valóban komolyan veszi a saját egészségét, 

-szeretne változtatni az eddigi destruktív szokásain, 

-szeretne tudatosabbá válni az életével kapcsolatban,

-szeretne minőségi pihenést, és feltöltődést és 

-akinek fontos a lelki béke megteremtése, hogy utána ezt az energiát adhassa tovább a környezetének, gyerekeinek, családjának, barátainak, 

 

akkor várom a jelentkezésedet!

 

A táborban való részvétel előfeltételhez kötött, és a férőhelyek limitáltak. 

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi csatornák egyikén, és telefonban elmondok minden további fontos információt.

- @kekeletmod Instagram

- Richard Kekeletmod Hari Fb profil

- Messenger FB

- kekeletmod@gmail.com

Összefoglaló

PROGRAMOK

Örülök, ha minden programon részt veszel, hiszen energetikailag úgy lett minden berendezve, hogy egymásra épülve a programok, és események elérjék transzformatív hatásukat.

  • * Reggeli légzéstechnikák (tűzlégzés, nauli, transzlégzés) 

  • * Napüdvözlet Jóga Hári Richárd Jógaoktatóval

  • * Kirándulások napközben - Töltekezés a természetben

  • * Japán Erdőfürdő, Sinrin-Joku Tudatos Jelenlét Gyakorlat 

  • * Beszélgető Kék-Ülések (https://www.youtube.com/@kekeletmod)

  • * Előadások/Interaktív beszélgetések Hári Richárddal (növényi-táplálkozás, spiritualitás, önismereti témában, ha igény van rá, érintve a mai aktuális helyzetek kérdéseit is)

  • * Vezetett transzlégzés sámándobbal 

  • * MMA - Mixed Movement Art -Naplementénél egy különleges általam összeállított edzés mely vegyíti a jógát, a funkcionális edzést, és az intuitív mozgást.

  • * Társasjáték, ami már szinte elengedhetetlen kelléke a Kékéletmód Táboroknak ;)

  • * Szabad időtöltés, búvárkodás, biciklizés, futás, stb.

PROGRAMOK

ÉTKEZÉS

A táborban napi 3x az étkezés biztososított, melyet jóbarátom Jiti (Jitendriya Das - Stein Ferenc) fog nekünk készíteni vega/vegán formában, de ha szeretnél reggelente kávézni a tengerparton, vagy este fagyizni, minden a közelben van. 

Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt.

 

A tengerparti tábor alapvetően az alkotásról, az önkifejezésről, a kikapcsolódásról és a feltöltődésről szól. 

Hisszük azonban, hogy a megfelelő tudatállapot és belső egyensúly eléréséhez és fenntartásához nagyon fontos a testünk egészséges táplálása.