top of page
TÁBOROK.png

NOVEMBERI KÉKÉLETMÓD
ŐSZI TÁBOR

FB  Kékéletmód.jpg

2022. 11.25.-11.27.
BÖRZSÖNY

3 nap, 2 éjszaka

ÁR: 65.900 Ft / fő

2-3 fős szobák vagy 4-5 fős  apartman

Vegán étkezés

Rengeteg program

Novemberi Őszi Elvonbulás

Mikor ezt írom, még javában tombol a nyár és a 45 fok, de már érzem az őszi hűvös patak simogatását,  és látom magam előtt a megannyi színben pompázó varázslatos erdő titokzatos játékát, amivel elbűvöl minket egy erdőmeditáció, és séta alkalmával.

A már megszokot, és jól bevált programokkal, finom vegán helyben készített ételcsodákkal, és izgalmas programokkal várunk újra Titeket. 

Az indiai/magyar ételkölteményeket Jitendriya Das (Stein Ferenc) készíti nekünk, és ne aggódjatok, úgy készül mindig, hogy repetára is lesz lehetőség.

A tábor tematikája a természethez, és önmagunkhoz való visszatérés mentén épül fel, sokat beszélünk majd a jelenkorunkat meghatározó kihívásokról, önellátásról, és az erőközpontunk megtalálásáról.

Lesz sport, mozgás, jóga, edzések, hangmeditációk, mantraéneklés, kirándulás, hidegmerülés, tűzceremónia, és még sok más izgalmas program.

Ha visszatérő táborozó vagy, akkor is fogsz találni újdonságokat, ha pedig először jössz hozzánk, akkor sem kell tartanod semmitől, minden programon részt fogsz tudni venni,  és nem szükséges semmilyen előképzettség, elég, ha nyitott vagy, és beengedsz egy új perpsektívát az életedbe, miközben mindannyian tanulunk egymástól.

Összefoglaló