top of page
TÁBOROK.png

JÚNIUSI KÉKÉLETMÓD
NYÁRKÖSZÖNTŐ TÁBOR

FB  Kékéletmód.jpg

2022. 06.10.-06.12.
BÖRZSÖNY

3 nap, 2 éjszaka

ÁR: 59.900 Ft / fő

2-3 fős szobák vagy 4-5 fős  apartman

Vegán étkezés

Rengeteg program

JÚNIUSI NYÁRKÖSZÖNTŐ TÁBOR

 

Egy egészen új, és meglepő táborban vehetsz most részt, ami régóta foglalkoztatta a kíváncsiságomat, ráadásul azon a csodálatos  természetközeli helyen, ahol az eddigi téli táborainkat tartottuk.

Mi a különleges a mostani elvonulásban? 

Itt még jobban arra fektetjük a hangsúlyt, hogy újra felvegyük a kapcsolatot a belső gyermeki, és felsőbb énünkkel, hogy megtisztítsuk a mostani időkben igen megterhelt figyelmünket, és egy kellemes, nem túlzottan megterhelő, ám annál energetizálóbb nyers lé-, és smoothieböjt keretében megtapasztalhassuk a valódi CSENDet, és mind a 4 Elem erejét. Reggeli csendszeánsz, esti tűzceremónia, napközben meditáció, és játékos gyakrolatok az erdőben, a Föld elemmel, és a légzések alatt a levegő elemet hívjuk segítségül. 

A csendes részt megsegítjük különféle meditációs technikákkal, játékos önismereti gyakrolatokkal, néma jógával, és az elmaradhatatlan, az újjászületésünket szimbolizáló hideg vizes merítkezéssel.

Az egész tábor alatt nagy hangsúlyt fektetünk a metafizikai kommunikációra, amikor kiélesednek az érzékszerveink,  és megtapasztalhatunk  egy sokkal mélyebb kommunikációs formát, és kapcsolódást egymással, és önmagunkkkal.

Természetesen  lesznek mély beszélgetések, előadások is, és a tábortűz melletti elmaradhatatlan esti zenélés, és beszélgető kör.

És mit szólnál még egy igazi parázson járáshoz, és egy igazi dél amerikai Sámán szertartáshoz ami megmutatja milyen erő rejlik Benned, amivel áttörheted a félelmeid gátjait?

Megismerkedhetsz Dél Amerika gyógyítónövényeivel is, melyeket Gauranga Das fog megismertetni mindenkivel, a csillagos ég alatt a lobogó tűz mellett, ősi hangszereinek kíséretében....

Velünk tartasz ezen a nem mindennapi tapasztaláson? :)

Összefoglaló