top of page
Szolgáltatások.png

KÉKÉLETMÓD ELŐFIZETÉSES  PROGRAM

Ez egy online közösségi program, egy olyan felület, ami kiegészíti a fizikai Kékéletmód Táborokat/Elvonulásokat.

Minden megtanult tudás csak akkor lesz eredményes, ha azt a gyakorlatban is használjuk.

Ez különbözteti meg a tudást, a bölcsességtől. 

A bölcsesség az, ha csinálod is, amit tudsz.

Ha térben, fizikailag nem is vagyunk együtt jelen, mégis a szellem határtalan, használjuk hát a technika előnyeit, megtartva az arany középutat, és egyidőben tudunk tovább gyakorolni, fejlődni és építeni egy olyan új világot, amiben mindenki boldogan, békében és harmóniában élhet.

Kékéletmód program

HOLISZTIKUS TELJES NÖVÉNYI TÁPLÁLKOZÁS
TANÁCSADÁS

Ha eleged van a közhelyes étkezési tanácsokból, és agyon bonyolított, az elmét célzó rendszerelméletekből (már ettől a szótól is kiráz a hideg), amik nem hoznak hosszú távú eredményeket, mert tarthatatlan, mert komplikált, és unalmas, akkor végre kifújhatod magad, mert megtaláltál...csak lazán, és egyszerűen, ez a titok.

TNT

4 ALKALMAS 
KÉKÉLETMÓD
EGYÉNI BETANÍTÁS

  • amiben benne van a 90 perces Holisztikus TNT általános betanítás, és utána 

  • 3x 60 percben kibontjuk a KÉKÉLETMÓD további alappilléreit, ami egészségesebbé, és kiegyensúlyozottabbá teheti az életed.

4 alkalmas 1 on 1

EGYÉNI ONLINE  EDZÉSEK 

Irányított légzéstechnikák, 

Funkcionális edzések, 

Jóga

Hari Richard Kekeletmod.png
Egyéni online edzések

HOLISZTIKUS  ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Az élet komplex és gyakran elveszíthetjük a felsőbb iránytűnket, ami segít eligazodni itt a Föld nevű bolygón, kibillenhetünk, és azt érezhetjük egyedül vagyunk a fura szokásainkkal, gondolatainkkal.

Ilyenkor jól jön egy képzett, nyitott, erős lelkületű, spirituális -amolyan legjobb- barát, akinek mindent elmondhatsz, és aki hasznos tanácsokkal, és jó kérdésekkel segíthet, hogy segíts magadon, és helyes irányba tereld az életed.

Holisztikus életvezetési tanácsadás
Screenshot 2021-11-10 at 21.01_edited.png

HIDEGTERÁPIÁS  SZABADVIZES MERÜLÉS  

Megtapasztalhatjuk milyen érzés A MOSTBAN LENNI, akár egy haladó meditáló, itt azonban a természet elvégzi a dolgát, hogy bekapcsolja nekünk ezt az ősi állapotot.

Ez a módszer kiegészítő terápiás eszközként is használható, depresszió kezelésére, az immunrendszer erősítésére, és a stressztűrő képességünk fejlesztésére. 

Akár hóesésben, akár a patak, vagy tó partján, megtapasztalhatod a hideg víz, és bizonyos légzéstechnikák áldásos hatásait.

A szolgáltatás része a ráhangolódás, séta az erdőben, beszélgetés, kérdések megválaszolása, légzések (jógalégzések + Wim Hof technika), testi-lelki felkészülés, a hideg merülés levezénylése.

Hidegvizes merülés

ESETI KONZULTÁCIÓK

Ha már igénybe vetted bármelyik szolgáltatásomat és további segítségre, vagy ismétlésre lenne szükséged, akkor ez a lehetőség Neked lett kitalálva.

ÁR: 9.990 Ft / alkalom

60 perc

Eseti konzultációk

Vállalati tréningjeim keretében segítek abban, hogy az alkalmazottak egészségtudatosabbak legyenek (TNT táplálkozás), megértsék a magas életenergia (légzések, sport, jóga), és a hatékonyság (kellő erő a megfelelő irányba, tudatáthelyezés), kreativitás közti összefüggéseket, a tiszta kommunikáció (különböző kommunikációs technikák), és csapatmunka erejét, végül kipróbálhatják a jeges vizes merülő rituálét, ami hasonlatos az oly híres parázson járáshoz, azonban itt a spektrum hidegebb oldala lesz az, ami megmutatja nekünk az elme, a hozzáállás, és a testünk valódi határait, amiket közösen át is léphetünk. 

Részletekért és személyre szabott ajánlataimért, vedd fel velem a kapcsolatot.

Hari Richard Kekeletmod Csapatépítő tréning
Vállalati csapatépítő tréningek

VÁLLALATI WELLBEING MINDFULLNESS CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK JEGES  RITUÁLÉKKAL

12 HETES SZEMÉLYRE  SZABOTT HOLISZTIKUS  MENTORING 
PROGRAM

A részletekről érdeklődj emailben. 

Holisztikus személyre szabott programok
bottom of page