top of page
Szolgáltatások.png

4 ALKALMAS  KÉKÉLETMÓD EGYÉNI  BETANÍTÁS

4 Alkalmas Kékéletmód Tanácsadás.jpg

ONLINE
4  ALKALOM

ÁR: 49.900 Ft / 4 alkalom

(heti 1 alkalom) 

Mindenkinek igyekszem segíteni, hogy megtalálja  a belső iránymutatást, az egyénhez igazítva. Ha valakinek épp a sporton keresztül, akkor abban segítek; ha valakinek a légzéstechnikákra van szüksége, akkor azt mutatom meg; ha valakinek pedig a táplálkozásán kell javítani, akkor oda fókuszálunk. Az egész életmódot komplexen igyekszem átadni. Ha nem vagyunk a saját életünk urai, akkor mi értelme a pénzünknek, javaknak, amiket bármikor elveszthetünk, vagy elvehetik tőlünk, akkor mi értelme a képzelt boldogságunknak? Az igazi boldogság belülről fakad, sziklaszilárd, és nincs kiszolgáltatva, és a legfontosabb, hogy azt már más nem tudja elvenni. Erre szolgál a 4 alkalmas Kékéletmód Program, hogy ezeken mind végigmenjünk, és kényelmesen kibonthassuk az összes témát, amiket már azonnal gyakorlhatsz is. Tapasztalati oktató vagyok, ami azt jelenti, hogy szeretem, ha egyből megtapasztalod azt, amiről beszélünk, mert úgy gyorsabban megértesz, és megtanulsz mindent.

  • 90 perces TNT általános betanítás,

  • 3x 60 percben kibontjuk a Kékéletmód további alappilléreit, ami egészségesebbé, és kiegyensúlyozottabbá teheti az életed.

1. ALKALOM

TNT  (90 percben)​

Teljesértékű Növényi alapú Táplálkozás tanácsadás/ betanítás. 

MEGNÉZEM

Tanuld újra a tested jelzéseit és vedd kezedbe a saját egészséged.

Gyors, és ötletes ételkészítési praktikák, holisztikus szemlélet.

3. ALKALOM

Sport (60 perc)

A mozgás újradefiniálása, és egyszerű alapgyakorlatok betanítása, mindennapi használatra. Wim Hof metódus és a hidegzuhany előnyei.

2. ALKALOM

Légzéstechnikák, meditáció (60 percben)

Megtanulni újra helyesen lélegezni és meditálni felbecsülhetetlen érték, és mindig elérhető képesség.

(Jógatechnikák, Wim Hof és Buteyko légzések, meditációs irányzatok, amik nekem is segítettek.)

4. ALKALOM

Átmeneti Böjt, Léböjt, Emésztés (60 percben)

 

Különböző böjtök és méregtelenítések, többezer éves technikák, amik segítenek a test újrahangolásában, és aktiválják a természetes öngyógyító folyamatokat.

MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

bottom of page