top of page
KÉKÉLETMÓD.png

Az életbe egyszerűen beiktatható rutinokat, szokásokat tanítok, és ezt könnyen elsajátítható csomagban nyújtom át Nektek.

Hári Richárd Kékéletmód
Hári Richárd Kékéletmód

A KÉKÉLETMÓD lefedi a táplálkozást, a sportot és az egész életmódot, mely segít a jellemünk fejlődésében, hiszen ez az egésznek a lényege. Csiszolgatni a kis gyémántunkat, és az élet minden területén, úgy mint a lelkünkben jobb emberré válni, ami sokszor nem is olyan könnyű..

KÉKÜLJÜNK EGYÜTT
...de mi is ez a “kékülés"?

A kék szín egy tudati minőséget jelent, illetve a felső három csakrának (a torok-, a harmadik szem és a koronacsakra) színei, kéktől az ibolyáig.

Kék Buddha vagy Imhotep kék “láthatatlanná tevő” sipkája is ezt jelképezi, vagy Mária kék palástja, vagy a tenger, és az ég végtelenje.

Életutunk, az egyre tudatosabb létezésről és az örök emlékeink felszabadításáról szól, ezt jelképezi a földbolygón a “kékülés”, ami a földi szférában egy tiszta szeretetteljes, alázatos, minden élőt egyformán tisztelő működést jelent, aminek a gyakorlati útjait próbálom bemutatni a lehetséges csatornákon, miközben én is tanulom és nap mint nap gyakorlom, és járom ezt az utat. A Kékéletmóddal, Golenya Ágnes által közvetített szellemi alapokra  (Aranyasszony trilógia, Kék Vér trilógia), és saját megérzéseimre, élettapasztalataimra kialakítottam egy sajátos edzéstechnikát, edzésstílust, ami tartalmazza a jógát, a street workout-ot, a crossfit egyes elemeit, légzéstechnikákat, önismereti technikákat, jeges vízben merülést és a meditációt, amik fegyelmet tanítanak, emelik sejtjeink rezgéseit, tisztítják a lelkünk, és fokozzák a tudatos jelenlét állapotát. Természetesen, ahogy emberként fejlődünk, tudatosodunk, ez nálam sincs másképp, így újabbnál újabb dolgokat fedezek fel, és amit hasznosnak találok, azt integrálom, és alaposan tanulmányozom, hogy tovább adhassam.

maria-with-jesus-2021-08-26-15-27-16-utc.JPG
_7BFDEDC59C-7748-4053-A546-F98ACF22C3DE_7DImg100.jpg
Filozófia