top of page
Video filmkészítés.png

10 éve foglalkozom tartalomgyártással, kezdetben hobbi szinten készítettem videókat, majd 3 évvel ezelőtt ráléptem a független videókészítők ösvényére.

 

Azóta több tucat különböző videó készítésében vettem részt, hol operatőrként, drónpilótaként, hol pedig vágóként. 

Azonban az esetek többségében az első lépéstől az utolsóig én felügyelem, és végzem az összes munkafolyamatot, tervezéstől, a felvételig, a vágástól minden egyéb utómunkáig.

DOBD FEL A VÁLLALKOZÁSOD EGY VIDEÓVAL 

VÁGÁS

TERVEZÉS

FORGATÁS

UTÓMUNKA

KIKNEK AJÁNLOM MAGAM?

Kis-, és középvállalkozásoknak, akiknek rövid reklámfilm, vagy az arculat bemutatására szolgáló úgynevezett image video szükséges.

 

Egyéni vállalkozóknak, akik a szolgáltatásaikat szeretnék igényesen bemutatni a szociális oldalaikon, vagy a honlapjukon (edzőknek, jógaoktatóknak, coachoknak, fordászoknak, masszőröknek stb.)

 

Esküvői pároknak, esküvői videózásra, az esemény legszebb vagy legizgalmasabb pillanatait megörökítve és mozfilmszerűen megvágva és bemutatva.

Bride and Groom with Sparklers_edited.pn
AdobeStock_312211950_edited_edited.png

MIÉRT AJÁNLOM MAGAM?

Mert egyszemélyes “hadseregként”, egy minimalista, de profi felszereléssel, sokat spórolhatsz velem, mivel nem kell egy teljes filmes stábot megfizetned.

Gyorsan, precízen, kreatívan, és lelkiismeretesen dolgozok, amire büszke is vagyok, és a lehetőségekből mindig kihozom a maximumot, hogy elégedett legyél a megrendeléssel.

MIT NYÚJTOK?

Egy minőségi, az igényeidre szabott, moziminőségű, jogtiszta zenével aláfestett videós anyagot....

 

Oké, de egyáltalán kell nekem videómarketing?

 

Jó kérdés, és az egyszerű válasz, hogy a mai világban kell. 

 

De miért?

 

Mert az audiovizuális megjelenítés a jövő, és a jövő már a jelen. 

A fotók felett elsiklunk, a mozgókép, a fülünket is kényezteti, és egyből átad egy lellkületet, egy érzést, gyakran mélyebben, mint egy fixált kép.

Az nem elég hogy van egy videónk. 

Jól is kell felvenni, megvágni, összerakni. 

Lelket kell önteni bele. 

Csiszolgatni kell és ez az igazi művészet, ezt csak érezni, és fejleszteni tudod, tanulni nem. Ez különbözteti meg az egyik filmest, a másiktól.

Artistic Clapboard

REFERENCIA VIDEÓK

Nézd meg a referenciákat, és ha tetszenek a videók, keress meg, meséld el, mi az elképzelésed, és megbeszéljük, milyen formában tudok Neked segíteni, hogy valóban teremtsünk valami értékeset, amit utána büszkén mutathatsz meg akár a vásárlóidnak, vagy ha esküvői videó, akkor a családnak.