top of page
Video filmkészítés.png

10 éve foglalkozom tartalomgyártással, kezdetben hobbi szinten készítettem videókat, majd 3 évvel ezelőtt ráléptem a független videókészítők ösvényére.

 

Azóta több tucat különböző videó készítésében vettem részt, hol operatőrként, drónpilótaként, hol pedig vágóként. 

Azonban az esetek többségében az első lépéstől az utolsóig én felügyelem, és végzem az összes munkafolyamatot, tervezéstől, a felvételig, a vágástól minden egyéb utómunkáig.

DOBD FEL A VÁLLALKOZÁSOD EGY VIDEÓVAL 

VÁGÁS

TERVEZÉS

FORGATÁS

UTÓMUNKA

KIKNEK AJÁNLOM MAGAM?

Kis-, és középvállalkozásoknak, akiknek rövid reklámfilm, vagy az arculat bemutatására szolgáló úgynevezett image video szükséges.

 

Egyéni vállalkozóknak, akik a szolgáltatásaikat szeretnék igényesen bemutatni a szociális oldalaikon, vagy a honlapjukon (edzőknek, jógaoktatóknak, coachoknak, fordászoknak, masszőröknek stb.)

 

Esküvői pároknak, esküvői videózásra, az esemény legszebb vagy legizgalmasabb pillanatait megörökítve és mozfilmszerűen megvágva és bemutatva.

Bride and Groom with Sparklers_edited.pn
AdobeStock_312211950_edited_edited.png

MIÉRT AJÁNLOM MAGAM?

Mert egyszemélyes “hadseregként”, egy minimalista, de profi felszereléssel, sokat spórolhatsz velem, mivel nem kell egy teljes filmes stábot megfizetned.

Gyorsan, precízen, kreatívan, és lelkiismeretesen dolgozok, amire büszke is vagyok, és a lehetőségekből mindig kihozom a maximumot, hogy elégedett legyél a megrendeléssel.