top of page
  • Szerző képeBLOG

A belső "démonjaid" a legnagyobb szolgáid, és segítőid lehetnek

A tudatalattid legmélyebb bugyraiban, ahol rejtőzködnek, mert Te oda száműzöd őket, bújkálnak, és nőnek egyre nagyobbra, mert Te eteted őket a kielégíthetetlen vágyaiddal, és félelmeiddel...

Ők pedig falatoznak és kiszívnak belőled minden életerőt...de ők azok, akik rámutatnak MINDEN elrejtett félelmedre, ők a jelzőtábláid, hogy tudd mit kell keresned.



A trükk, hogy a

bűntudatod,

kínzó gondolatok, és önostorozó tendenciák, önmagad lekicsinylő, belső bizonytalanságot tápláló érzései mögé bújnak, hogy ne merj velük szembe nézni, és onnan vicsorognak, és verik az ebédlő asztalt, hogy kérik a kaját, aminek a fűszere mindig a FÉLELEM lesz (alkohol, pornó, drog, adrenalin, mások megalázása, önsajnáltatás, másokon uralkodás, erőszak, és bármilyen alantas energia) ...és, ha nem vagy készen, elfutsz, mint egy kisgyermek, és magadat vagy másokat bántasz, hogy az egód megnyugodjon, hogy pedig te nagy, erős, és legyőzhetetlen vagy, pedig a belső ellenségeiddel mégsem nézel farkasszemet...hogy megtaláld a békét, és végtelen erőt, ahhoz bátor harcos kell, aki odaáll, és, ha kell, elég a tűzben, a kísértések össztüzében... aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni!

Jézus is meg lett kísértve...és ez nem gyerekjáték, neki sem volt az, ehhez kell az isteni erő, amire "csak" emberként nem vagy képes...ide istenember kell, és Te az vagy, mindenki az, de csak ha felfedezed, és visszaszerzed az erőd ehhez a csodálatos úthoz, és szembenézel velük.

Évtizedeket, életeket szánhatsz arra, hogy folyamatosan menekülsz, de az igazság az, hogy Magad elől menekülsz...fedezd fel az erődet, a hatalmadat, és Te most aki olvasol, készülj fel a belső harcodra, de ide más fegyverek kellenek...nem kard, pisztoly, meg mindenfajta "szuperképesség", még csak nem is aktivált 3. szem, vagy izzó kundalini, levitáció, nem ayahuasca, vagy bármilyen külső tudatmódosító...

Ide nagyobb fegyverek kellenek barátom, amiket nem kapsz meg bármilyen rituálén, vagy hétvégi tanfolyamon, sem táborban, az enyémekben sem, ott csak maximum eszközöket kaphatsz, hogy ezeket megszerezd magadnak.



MI KELL HOZZÁ?


Ide más jellembeli atombombák kellenek, mint például ALÁZAT, ÖNMAGAD TISZTELETE, ÖNREFLEXIÓ, SZERETET, BÖLCSESSÉG, BÁTORSÁG, ŐSZINTESÉG, ÖNKRITIKA, TISZTÁNLÁTÁS, KEDVESSÉG, LÁGYSÁG, EMPÁTIA, BÉKESSÉG...huh, bele is izzadok, olyan súlyos szavak...élnek még egyáltalán ezek a mai világban? Igen!

Hogy szerezd meg őket?

GYAKOROLD...tudatosan.

Ha nem tudod mit jelentenek pontosan a gyakorlatban, fedezd fel, kérj segítséget a belső mesteredtől, Istentől, megkapod.

Ez nem egy nap lesz, napi kísértések, zuhanások, majd felemelkedések.

Egyik nap azt érzed Te vagy Superman/woman, másikban mint egy sérült kisgyerek, ülsz csak egész nap a sarokban...de akkor is ki kell tarts, engedj pihenőt magadnak, ha szükséges...szét fog szakítani a belső saját ellenállásod, de nézz mélyen a tükörbe, és kérd Istent, (hited szerint) hogy segítsen, mert menni fog, és ne rohanj, de minden nap tegyél érte....egyszer kiérsz a mezőre, és ott találkozol egy régi ismerőssel, akit mindig is kerestél...kivel? Azért mindent nem akarok elárulni...fedezd fel Te magad!


55 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page