top of page
  • Szerző képeBLOG

Spiritualitás, és önismeret - Marton Gábor / Hári Richárd Podcast

Nemsokára új #Kékéletmód #Podcast rész a Kékéletmód YOUTUBE Csatornán @iamgabormarton barátommal, akinek a tudása, nyitottsága, és tapasztalata lenyűgözött, és egy nagyon sokrétű, Számotokra is jövedelmező beszélgetésbe csatlakozhattok be, holnapután, amikor is elérhető lesz a műsor.
Fiatalsága ellenére, mély üzleti tudást szerzett, és érezni belőle a jószándékot, és a tenni akarást, hogy segítse azokat, akik erre készen állnak.

Az út rögös volt, amíg ide eljutott, mert már a kozmosz is ilyen, hogy semmit nem kapunk ingyen. Döntések, hibák tömkelege, tévutak, majd fájdalom, és kudarc...ez egy igazi sikeres ember, és üzletember ismérve. A sikert természetesen nem pénzben mérik, az csak egy mutató.

Ha útközben hű maradsz az értékeidhez, alázatosan tanulsz a baklövésekből, megtanulod meghúzni a határaidat, amit be is tartatsz, és egyaránt betartasz, de rugalmas maradsz, és ez a közérdeket is szolgálja, akkor sugározni fog belőled a siker. Mert az igazi siker azt jelenti, hogy önazonos vagy, és szeretettel teszed, amit teszel, boldogság, és béke árad belőled. Az üzleti út jellemfejlődés nélkül, egy sehová sem vezető, unalmas végtelen autópálya...ha azonban rálépünk a belső útra, egy csapásra, két legyet foghatunk (nem csapjuk le őket sem), és valóban sikeresekké válhatunk. Számomra legalábbis ezt jelenti a siker...hasonló dolgokról beszélgetünk bő 90 percben majd Gáborral.

Én sokat tanultam közben.

Jó szórakozást hozzá, már csak két nap, és pénteken 19:00-kor elérhető lesz a Kékéletmód Youtube Csatornán!

🙏✌🏻
21 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page