top of page

KÉKÉLETMÓD

HÁRI RICHÁRD

Egészségterapeuta
Sportedző
Jógaoktató
Táplálkozási tanácsadó

Na ennyit a bélyegekről, és akkor most fedezd fel ki is vagyok valójában, miben tudok Neked segíteni, és mit képviselek pontosan :)

Hári Richárd Kékéletmód1.png

TANÁCSADÁS

PROGRAMOK

Rólam.png
Hari Richard Kekeletmod (1) copy.png

Hári Richárd vagyok, okleveles sportedző és jógaoktató, emellett 10 éve végzek kutatásokat többek között a táplálkozás területén, ősi, hagyományos gyógymódokban, (léböjt, átmeneti bőjt, növényi táplálkozás, népi gyógymódok, ayurvédikus tudományok), a sport, és mozgás, mint prevenció, és erő-, állóképesség optimalizálásban (jóga, crossfit, calisthenic, tánc), és elkötelezett híve vagyok a hideg vizes terápiának (Wim Hof Method), és különböző terápiás hatású légzéstechnikáknak (nauli, tűzlégzés, Buteyko, légzésvisszatartás).

Fenti tapasztalataimat csatarendbe állítva segítek Neked abban, hogy valódi tartós fejlődést, és testi-lelki-szellemi egészséget érj el és tarts fenn. 
Táborok, személyes/csoportos tanácsadások, online programok mellett rengeteg ingyenes tartalmat is találsz a
KÉKÉLETMÓD YOUTUBE csatornán, INSTAGRAMMON, illetve itt a honlapon is a PODCAST - BLOG/VLOG menüpont alatt.
Ha pedig szeretnéd mélyíteni a tudásod, lehetőséged van egy előfizetői program keretében együtt "kékülni" a közösségünkkel.


Vállalati tréningjeim keretében segítek abban, hogy az alkalmazottak egészségtudatosabbak legyenek, megértsék a magas életenergia és a hatékonyság, kreativitás közti összefüggéseket, a tiszta kommunikáció és csapatmunka erejét, végül kipróbálhatják a a jeges vizes merülő rituálét, ami hasonlatos az oly híres parázson járáshoz, azonban itt a spektrum hidegebb oldala lesz az, ami megmutatja nekünk az elme, a hozzáállás, és a testünk valódi határait, amiket közösen át is léphetünk.

Emellett videós szakemberként és tartalomgyártóként privát ügyfeleknek, és cégeknek megvalósítom azokat az audiovizuális ötleteiket, amiket ők megálmodtak, ezzel fejlesztve médiakommunikációjukat, megjelenítve és életre keltve az általuk képviselt értékeket.

Vállalt küldetésem, hogy megtanítsam az embereknek, hogyan tudják visszavenni a saját testi-lelki-szellemi egészségük felett az uralmat, és harmóniát teremteni az életükben.

Szolgáltatások.png

SZOLGÁLTATÁSAIM széleskörűek, de ennek egy oka van… 

Nem az érdekel, hogy én mit szeretnék Neked átadni, hanem az érdekel, hogy Te mire vagy kíváncsi, hol vagy elakadva, miben szeretnél jobb lenni, hogyan javíthatod, fejlesztheted testi-lelki-szellemi egészséged, és ehhez biztosítom Neked a lehetőségek széles tárházát, hogy minél pontosabban meg tudjuk határozni azt, mire is van szükséged.

TÁBOROK
ELVONULÁSOK

TÁBOROK.png

MIRE VAN SZÜKSÉGE A MAI EMBERNEK IGAZÁN?

 

Számít Neked az, ha valaki megérti a gondolataid, vagy a lelkületet, amit képviselsz?

Nem unod, hogy a munkahelyeden  (ha egyáltalán van még fizikai, és nem csak online dolgozol) furának néznek, mert mondjuk nem eszel húst, vagy kinevetnek, mert  az életet érintő globális, komplex összefüggésekről kezdesz beszélni?

Vagy pont a munkahelyen ismersz valakit aki már volt Kékéletmód Táborban és meg akarod érteni a fura dolgaid, amikről mesélt? :D

 

Hát persze, hogy olyan társaságra, és emberekre van szükségünk, ahol megértenek, ahol támogatnak, ahol megbecsülnek, ami felemel, vagy ahol teljesen új dolgokat tanulhatunk, vagy hallhatunk, még ha első körben furának is tűnik…

Miért menne valaki például hideg vagy jeges vízbe? 

Jó kérdés, derítsd ki ;)…izgalmas lesz!

 

A KÉKÉLETMÓD táborok/elvonulások, és a KÉKÉLETMÓD ONLINE ELŐFIZETŐI CSOPORT pontosan az a közeg, ahol ezt megélheted, és ráadásként megtanulhatod, hogyan használd az általam közvetített életmódbeli változtatásokat, mint pl. növényi alapú táplálkozás (TNT), helyes légzés, meditáció, a test átmozgatása, frissen tartása, hideg rituálék és még rengeteg minden.

Ezt játékosan, örömben, könnyedén, de fegyelmezetten és biztonságban, tapasztalati úton tesszük, és keretet adunk ahhoz, hogy ezt otthon is folytathasd.

Kekeletmod Hari Richard Hidegvizes merülés Tábor

2022.
06.10-06.12
BÖRZSÖNY
CSEND- ÉS BÖJTTÁBOR

TI MONDTÁTOK.png
BLOG VLOG.png
bottom of page